Neem direct contact met ons op 0165301543 of WhatsApp

Over Coppens

Coppens Mechanisatie is in 1967 opgericht door Kees Coppens en is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend mechanisatiebedrijf in de regio. Naast de mechanisatie heeft Coppens Mechanisatie zich gespecialiseerd in beregening, irrigatie en machinebouw voor de landbouw. Door de jarenlange ervaring is Coppens Mechanisatie uitgegroeid tot een bedrijf dat zowel klanten in binnen- en buitenland bedient.

Service en onderhoud
De landbouw gaat dag en nacht door en het optimaal werken van machines is dan ook van groot belang. Service in de breedste zin van het woord daar draait het om bij Coppens Mechanisatie. Onze vakbekwame monteurs staan voor u klaar in de eigen werkplaats en op locatie om eventuele stilstand tot een minimum te beperken.

Vakkundig advies
Door onze brede ervaring in de landbouwmechanisatie, krijgt u bij Coppens Mechanisatie vakkundig advies op uw geplande aankopen. Immers, zij zijn als geen ander in staat uw huidige en toekomstige aankopen te plaatsen in het perspectief van de (aangekondigde) ontwikkeling bij de diverse fabrikanten. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies, nu en in de toekomst.

Kom eens langs en overtuig uzelf van de vele voordelen die Coppens Mechanisatie uw bedrijf biedt. Of maak een afspraak voor een bezoek op uw bedrijf.

Mechan

Coppens bedrijf7 v2

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden